Bannere publicitare care te vor face remarcat

Start-Print.ro iti ofera servicii integrate si profesioniste de concepere si realizare pentru banner publicitar, banner reclame, cat si pentru bannere personalizate, in functie de nevoile companiei tale. Poti descoperi portofoliul nostru de proiecte realizate chiar pe aceasta pagina. Un banner publicitar de succes este acela care transmite potentialilor clienti un mesaj clar, concis, intr-o grafica placuta si convingatoare.

Banner-ul publicitar este cel mai cautat instrument in publicitate. Datorita flexibilitatii, a multitudinilor sale forme de prinderi si a preturilor fara concurenta, banner-ul este solutia optima pentru afisaje stradale, afisaje indoor (pentru interior), afisaje outdoor (pentru exterior), precum si pentru alte tipuri de intrebuintari.

Pentru interior se recomanda banner-ul sticker (banner cu tiv prins in banda dublu adeziva buretata) atunci cand acesta nu depaseste 3 mp. Se recomanda prinderea lui in dibluri atunci cand acesta depaseste 3 mp. Un alt print de interior este si sistemul roll-up banner.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *