Afise si stickere

Afisele si stickerele se pot dovedi foarte utile intr-o foarte mare diversitate de domenii de activitate, fiind indispensabile in promovare si marketing. La Start Print realizam si executam diferite tipuri de afise si stickere pentru orice business si pentru diferite scopuri.

In acest sens ne adresam clientilor cu o gama diversificata de afise avand dimensiuni standard. Clientii nostri pot opta pentru afise de dimensiunea unui format A4, si anume 297×210 mm, dar la fel de bine pot sa aleaga si alte formate pentru afise, precum A3, A2, A1 si A0. Dimensiunea unui afis format A3 este echivalentul a doua formate A4, iar pentru un A2 vorbim despre 2 formate A3.

In functie de dimensiunea afiselor comandate de client si in functie de preferintele clientului alegem diferite grosimi (gramaje) pentru hartia pe care urmeaza sa fie printate afisele respective. De asemenea, tinand cont de grosimea sau de gramajul hartiei pentru care se opteaza in vederea printarii afiselor, tehnologia de imprimare este diferita. Garantam pentru calitatea hartiei si a print-ului indiferent daca vorbim despre afisele de dimensiuni obisnuite, standard, sau daca ai nevoie de un afis de dimensiuni foarte mari.

Datorita echipamentelor si aparaturii de ultima generatie, la Start Print putem realiza comenzi de afise pentru un volum mare si foarte mare de astfel de produse. Cu cat cantitatea comandata este mai mare, cu atat preturile per bucata pentru fiecare afis este mai avantajos pentru clienti. Clientii nostri pot opta atat pentru afise alb-negru, cat si pentru afise color. Stickerele au fost si continua sa fie printre elementele absolut necesare pentru publicitate.

Acestea pot fi folosite sub forma unor etichete sau pot fi folosite chiar si pentru promovarea brand-ului in marketing. Exista mai multe categorii de stickere pe care le putem realiza pentru clientii care aleg sa apeleze la serviciile noastre. In functie de tipul sticker-ului putem vorbi despre astfel de produse realizate prin decupare computerizata, acestea fiind disponibile intr-o foarte mare varietate de culori mate sau lucioase. O a doua categorie de stickere sunt acelea pentru imprimare care sunt realizate prin metode precum tiparul digital, serigrafie, folio etc.

Un sticker este o de fapt o folie autoadeziva care poate fi printata si care este obtinut prin imprimarea de cerneala pe baza de solvent pe un material numit vinyl. Este important de subliniat faptul ca putem realiza stickere pe materiale lucioase, mate sau transparente. Oferim de asemenea posibilitatea de a lamina stickerele printate pentru a oferi o mai mare rezistenta in fata razelor UV, a zgarieturilor sau in fata trecerii timpului. Avantajele stickerelor constau in faptul ca acestea sunt de o calitate foarte buna a foliei autoadezive si a culorilor folosite, pot fi aplicate pe o paleta larga de suporturi si sunt foarte rezistente prin prisma calitatii materialului.

La Start Print preluam comenzi si asiguram realizarea oricarei dimensiuni de afise si stickere conform cerintelor clientului. Toate afisele si stickerele care pleaca din firma noastra sunt la calitate superioara. Asiguram promptitudine in executarea tuturor comenzilor si in livrarea lor acolo unde este nevoie.

Solicita acum o oferta personalizata