Autocolant

Start Print realizeaza si printeaza autocolante in coala sau pe rola de hartie, vinyl sau PVC. Astfel ne adresam tuturor domeniilor de activitate si oricarei afaceri care are nevoie de autocolante. Asiguram inclusiv taierea autocolantelor in coala la dimensiunea dorita, autocolante decupate pe contur sau aplicare folio pentru anumite autocolante.

De cele mai multe ori un autocolant este folosit pentru a acoperi si a decora suprafete mari precum vitrinele magazinelor, geamurile sediilor de firma, peretii diferitelor spatii comerciale sau birouri, dar si standurile pentru targuri sau expozitii. Dincolo de faptul ca autocolantele pot fi folosite cu succes pentru a acoperi suprafete de mari dimensiuni, trebuie spus ca acestea pot fi taiate inclusiv la dimensiuni mici pentru a obtine diferite etichete sau stickere care ulterior se pot aplica pe o mare varietate de obiecte si suprafete.

Autocolantul vinyl este adesea cel mai apreciat de clienti prin prisma faptului ca ofera o rezistanta foarte buna indiferent daca este folosit pentru aplicarea autocolantului in spatiile exterioare sau in spatiile interioare. De asemenea aceste autocolante vinyl se pot aplica foarte usor si foarte bine pe o mare varietate de suprafete si materiale.

Nu in ultimul rand trebuie subliniat faptul ca autocolantele vinyl sunt de o calitate extraordinara atunci cand avem in vedere printurile realizate pe acest tip de material. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca vorbim despre un grad ridicat de alb. Exista optiunea de a printa autocolante vinyl cu aspect mat sau lucios, in functie de preferintele fiecarui client. Realizarea printurilor pentru autocolante se face cu ajutorul unor imprimante de format mare, iar la cererea clientului autocolantele pot fi laminate astfel incat sa asigure o mai mare rezistenta la intemperii sau la trecerea timpului.

Pe langa autocolantul vinyl oferim varianta de autocolant colorat in masa, acesta fiind fabricat pe baza unor culori predefinite si prin urmare nu mai este nevoie de printare.

In cazul acestui tip de autocolant clientul alege culorile potrivite afacerii sau activitatii sale, alegerea facandu-se din mai multe mostre de culori. Si autocolantul colorat in masa poate fi taiat pe contur pentru a realiza diferite materiale publicitare pentru a fi aplicate pe geamuri, vitrine sau chiar autoturisme. Acest tip de autocolant colorat in masa este foarte rezistent in spatiile exterioare si tocmai de aceea este indicata alegerea acestuia pentru proiectele care isi doresc o investitie pe termen lung.

In cazul in care ai nevoie sa decorezi vitrine sau geamuri, atunci poti alege oricare dintre autocolantele vinyl sau colorat in masa. De asemenea poti avea in vedere chiar o combinatie intre aceste doua tipuri de autocolante. La Start Print ne adresam fiecarui proiect si fiecarui client cu posibilitatea de a oferi produse personalizate. In acest sens autocolantele pe care le realizam se adreseaza nevoilor fiecarui client astfel incat sa corespunda cerintelor acestuia, dar in acelasi timp sa ofere vizibilitatea de care are nevoie. Intotdeauna cautam sa identificam cea mai buna varianta pentru autocolantele pe care le realizam astfel incat impactul vizual sa fie unul maxim. Pentru orice tip de autocolant nu ezita sa ne contactezi!

Solicita acum o oferta personalizata