Casete luminoase

Vizibilitatea este cheia succesului oricarei afaceri, iar atunci cand ai nevoie de vizibilitate pentru locatia unui anumit business fara doar si poate ca poti sa ai in vedere casetele luminoase

In ultimele decenii tot mai multe afaceri au ales sa isi semnalizeze prezenta in anumite locatii cu ajutorul unor casete luminoase. In acest sens la Start Print ne adresam oricarei afaceri si oricarui proiect care are nevoie de o caseta luminoasa pentru a se face remarcat in randul potentialilor clienti.

Realizam si executam casete luminoase de diferite forme si avand diferite dimensiuni. Casetele luminoase sunt realizate tinand cont de mai multi factori. In primul rand avem in vedere locatia pentru care trebuie realizata o astfel de caseta pentru a semnaliza prezenta unui business.

 Un al doilea aspect se refera la cum urmeaza a fi amplasata caseta respectiva si care este dimensiunea dorita de client sau dimensiunea optima. Nu in ultimul rand vorbim despre alegerea materialelor si a modului de asamblare pentru casetele luminoase. Acestea pot fi realizate din profile de aluminiu sau din PVC, pot fi de forme neregulate sau avand forme regulate, dar la fel de bine pot fi cu colturile rotunjite sau cu colturi in unghi de 90 de grade. Exista de asemenea si diferite optiuni in privinta modului in care sunt inchise casetele luminoase, mai exact partea care reprezinta decorul casetelor. Cadrul de rezistenta din interiorul carcasei este realizat din otel sau aluminiu.

Casetele luminoase reprezinta o alegere foarte inspirata pentru vizibilitate outdoor. Oferim clientilor nostri diferite astfel de casete luminoase, in functie de dimensiune si de tipul acestora.

Casetele luminoase simple cu o singura fata de expunere sunt realizate pe baza profilelor PVC sau aluminiu, iar fata de expunere este realizata pe baza de plexiglas translucent alb care vine inscriptionat prin autocolant decupat sau cu ajutorul foliilor translucente care sunt imprimate digital. Aceste casete simple cu o singura fata de expunere sunt montate pe suporti paraleli cu fata de expunere sau pe un perete.

Casetele luminoase duble sunt acelea care au doua fete de expunere si care sunt imprimate folosind aceleasi metode si tehnici precum casetele luminoase simple cu o singura fata. Montajul casetelor cu doua fete de expunere se face perpendicular pe suportul unde sunt montate, fie ca vorbim despre perete, fie ca vorbim despre stalpi.

Realizam de asemenea si casete luminoase de dimensiuni mari, acestea putand fi alegerea ideala pentru frontoanele spatiilor comerciale. In cazul acestor casete este utilizat un poliplan printat special pentru inchiderea casetelor, si anume backlit, acesta fiind de fapt un material PVC texturat flexibil. Este folosit acest material special prin prisma limitarilor date de dimensiunea placilor acrilice, backlit-ul fiind materialul flexibil care ofera un aspect plan perfecta. Printarea fetei luminoase a firmei se poate face direct pe material sau se poate personaliza pe un autocolant special. Aceste casete luminoase backlit sunt de cele mai multe ori considerate ca fiind cele mai profitabile si acele modele care se ridica la cele mai mari pretentii din partea clientilor. In cazul casetelor luminoase vorbim despre partea electrica ce poate fi realizata pe baza tuburilor de neon sau a modulelor de tip LED.

Solicita acum o oferta personalizata