Cuburi luminoase

O alta metoda foarte eficienta pentru promovare si pentru publicitate o reprezinta cuburile luminoase. Acestea sunt cuburi personalizate in functie de cerintele fiecarui client si in functie de specificul fiecarui business sau proiect

Cuburile luminoase au menirea de a capta atentia atat in cadrul diferitelor spatii interioare, cat si la evenimente, dar si daca sunt amplasate in anumite spatii exterioare.

Aceasta paleta larga de utilizare se datoreaza faptului ca materialele folosite pentru confectionarea cuburilor luminoase ofera o rezistenta mare atat la interior, cat si la exterior.

Start Print realizeaza astfel de cuburi luminoase personalizate pentru orice business si proiect. Ne adresam clientilor nostri cu o gama diversificata de design-uri, dar si de culori in privinta cuburilor acestea.

Design-ul simplu devine foarte vizibil atunci cand este amplasat pe un astfel de cub luminos si contribuie semnificativ la vizibilitatea dorita. Cuburile luminoase sunt folosite cu succes pentru a atrage atentia asupra brand-ului, pentru a aduce in atentia publicului anumite obiecte care trebuie scoase in evidenta sau pentru a semnaliza diferite locatii.

Realizam astfel de cuburi luminoase in diferite dimensiuni. Exista mai multe moduri in care putem personaliza aceste cuburi cu logo-ul clientului, cu diferite texte sau cu imagini. Astfel ne adresam clientilor nostri cu optiunea de a printa cuburile luminoase prin tehnica UV, direct pe suportul cuburilor, dar si prin imbracarea cuburilor cu autocolant care a fost anterior printat si laminat. Toate aceste abordari inseamna calitate superioara si rezistenta timp indelungat a acestor cuburi chiar si in fata intemperiilor.

Cuburile luminoase pot fi folosite prin expunerea lor in cadrul magazinelor, in vitrinele cu diferite produse, dar si la intrarea in anumite locatii sau la exterior atunci cand sunt organizate evenimente pe diferite tematici. Pentru realizarea acestor cuburi luminoase avem nevoie de design-ul, textul, logo-ul sau imaginile de la client, dar la fel de bine putem sa propunem prin intermediul specialistilor nostri un astfel de design pentru a capta privirea oricarei persoane care are in raza vizuala astfel de cuburi.

La Start Print dispunem de echipamentele si tehnologiile necesare pentru realizarea cuburilor luminoase pe baza de lumina LED. Specialistii nostri au o vasta experienta pentru a oferi calitate superioara in orice tip de materiale de promovare. In cazul cuburilor luminoase clientul poate opta pentru personalizarea unui anumit numar de fete ale cubului, dar la fel de bine poate alege ca toate fetele cubului sa fie personalizate.

Avand in vedere ca de multe ori clientii nu sunt decisi cu privire la cum isi doresc sa arate in final cuburile luminoase pe care doresc sa le folosesca in diferite situatii, locatii sau evenimente, la Start Print oferim inclusiv consultanta pentru ca in final clientii nostri sa fie pe deplin multumiti de aspectul, design-ul si calitatea cuburilor luminoase. Mai mult, datorita calitatii materialelor din care sunt confectionate aceste cuburi luminoase, dar si prin prisma calitatii printului sau a autocolantului folosit pentru personalizare, aceste cuburi inseamna o investitie pe termen lung. Daca pana acum nu ai apelat la cuburi luminoase pentru publicitate, te asteptam la Start Print pentru a comanda cuburile personalizate pentru afacerea ta.

Solicita acum o oferta personalizata