Despre Noi

Realizăm printuri

Realizam printuri si obiecte personalizate pentru o gama larga de afaceri: de la autocolante pentru artisti, bannere pentru evenimente, pana la casete luminoase de orice dimensiuni. Plus multe altele.
Inceputurile noastre au fost timide, insa, usor-usor, datorita pasiunii noastre am inceput sa ne dezvoltam. In 2011, Robert, fondatorul nostru, a inceput sa faca reclame.

Ce facem

Luam modele si idei si cream obiecte unice de marfuri si imprimate. Puteti colabora cu noi pentru a crea peste 500 de produse diferite. Fie ca sunteti in cautarea unui singur exemplar sau o suta de mii, lucram cu clienti de toate formele si dimensiunile. Scopul nostru este sa va indeplinim si chiar depasi asteptarile in ceea ce priveste calitatea produselor realizate.

Cum reușim

Facem totul cu pasiune si ne place ceea ce facem. Aceasta este ceea ce ne face diferiti. Toate produsele pe care le vedeti pot fi personalizate de echipa noastra din ce in ce mai mare. Acest lucru inseamna ca putem sta in spatele promisiunilor noastre pentru a va intoarce, calitatea si experienta de ansamblu. Ne mandrim cu un serviciu minunat de relatii cu clientii. Suntem mandri ca suntem o companie acreditata.