Start-Print.ro

Despre noi

Realizăm printuri și obiecte personalizate pentru o gama largă de afaceri: de la autocolante pentru artiști, bannere pentru evenimente, până la casete luminoase de orice dimensiuni. Plus multe altele.
Începuturile noastre au fost timide, însă, ușor-ușor, datorită pasiunii noastre am început să ne dezvoltăm. În 2011, Robert, fondatorul nostru, a început să facă reclame . Atât de minunate erau proiectele lui Robert că, într-o zi, a primit o comanda de 80 de casete luminoase. Restul, așa cum se spune, este istorie.

Ce facem

Luăm modele și idei și creăm obiecte unice de mărfuri și imprimate. Puteți colabora cu noi pentru a crea peste 500 de produse diferite. Fie că sunteți în căutarea unui singur exemplar sau o sută de mii, lucrăm cu clienți de toate formele și dimensiunile. Scopul nostru este să vă îndeplinim și chiar depăși așteptările în ceea ce privește calitatea produselor realizate.

Cum reușim

Facem totul cu pasiune și ne place ceea ce facem. Aceasta este ceea ce ne face diferiți. Toate produsele pe care le vedeți pot fi personalizate de echipa noastră din ce în ce mai mare. Acest lucru înseamnă că putem sta în spatele promisiunilor noastre pentru a vă întoarce, calitatea și experiența de ansamblu. Ne mândrim cu un serviciu minunat de relații cu clienții. Suntem mândri că suntem o companie acreditată.
Site promovat de Atelierul de Creatii Digitale
Call Now Button