Etichete

Start Print ofera servicii pentru printare etichete autocolante pentru o gama diversificata de domenii de activitate. Etichetele pe care le printam pot sa fie pe hartie, pe material PVC sau pe vinyl

Astfel putem sa gasim cea mai eficienta solutie pentru fiecare client, oferind calitate superioara pentru toate etichetele pe care le printam. In cadrul serviciilor de realizare a etichetelor asiguram inclusiv taierea etichetelor la dimensiunea dorita, dar in acelasi timp realizam si etichete pretaiate sau decupate pe contur. Etichetele pot sa fie realizate pe materiale colorate sau pot sa fie transparente.

Oferim tiparirea de etichete in coala, acestea fiind realizate pe hartie autocolanta cu un finisaj special. Datorita faptului ca au un adeziv permanent acrilic, aceste etichete se pot aplica fara nici o problema pe foarte multe tipuri de material, de la hartie, la sticla, la PVC si chiar pe otel.

Formatul etichetelor printate este in functie de nevoia clientului, insa exista anumite dimensiuni care sunt oferite de catre specialistii nostri pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor. In cazul etichetelor printate digital exista un anumit format maxim, iar in cazul etichetelor printate offset vorbim despre alte dimensiuni.

Toate etichetele printate in firma noastra sunt finisate cu foarte mare grija prin taierea la marimea dorita cu ajutorul ghilotinei. De asemenea oferim posibilitatea de stantare intr-o forma total atipica. Realizam etichete pentru foarte multe utilizari. Prin urmare, daca ai nevoie de etichete pentru coduri de bare, pentru preturi, pentru campanii promotionale sau pentru orice alte astfel de utilizari, la Start Print iti garantam calitate superioara, promptitudine in preluarea comenzii si in executarea acesteia, dar si preturi avantajoase.

Tiparim etichete alb-negru sau color, dar in acelasi timp putem sa aplicam diferite texte sau chiar imagini pe etichetele comandate la Start Print. In cazul in care se doreste se poate realiza plastifierea etichetelor, acest proces adaugand un plus de rezistenta etichetelor. Preturile etichetelor difera in functie de materialul dorit pentru aceste produse, in functie de tipul de print folosit si de numarul de bucati dorite. In cazul comenzilor foarte mari pentru etichete, asiguram un pret foarte avantajos pentru client.

In cazul in care ai nevoie de o comanda de etichete, putem oferi un pret informativ in functie de dimensiunea etichetelor, de cantitatea dorita si de cerintele privind aspectul si eventualele procesari ulterioare in privinta etichetelor. Preturile mai mari sunt pentru etichetele care au nevoie de o decupare in forme atipice, acest lucru datorandu-se faptului ca pentru a taia astfel de etichete este nevoie de echipamente speciale care sa nu taie etichetele dupa un contur standard. De asemenea procesarile dupa printare precum laminarea prin aplicarea foliei, laminarea UV partiala sau perforarea etichetelor pot creste preturile pentru aceste produse.

Daca nu ai inca ideea cum vrei sa arate in final etichetele de care ai nevoie, nu ezita sa apelezi la specialistii nostri. Cu 10 ani de experienta in realizarea diferitelor materiale printate si a materialelor de promovare, specialistii nostri iti pot oferi consultanta pentru ca in final sa primesti acele etichete care sa se ridice la nivelul asteptarilor tale.

Solicita acum o oferta personalizata