Inscriptionari auto

Start Print realizeaza o gama diversificata de inscriptionari auto. Astfel vei putea gasi la noi cele mai simple modele pentru inscriptionarea autoturismului tau, dar in acelasi timp vei putea beneficia inclusiv de „imbracarea” completa a autoturismului cu autocolant. In ultimii ani inscriptionarea autoturismelor a devenit o abordare tot mai populara in publicitate si marketing

Durata procesului de realizare a inscriptionarilor auto este una foarte scurta, iar costurile sunt considerabil mai mici comparativ cu alte metode de publicitate.

Prin prisma faptului ca marile orase au un trafic intens, atat la nivel rutier, cat si in privinta traficului pietonal, inscriptionarea autoturismelor inseamna o vizibilitate foarte mare si implicit o promovare eficienta pentru orice business. Specialistii de la Start Print realizeaza toate produsele destinate pentru inscriptionarea autoturismului folosind tehnologii si echipamente de ultima generatie.

Pentru inscriptionari auto se foloseste autocolant special de exterior si sunt utilizate culori foarte rezistente la intemperii. Folosim folii autocolante de calitate profesionala, iar imprimarea se realizeaza la o rezolutie foarte buna. Autocolantul poate sa fie decupat pe un contur stabilit anterior, dar poate fi de asemenea printat si ulterior laminat pentru o mai buna rezistenta la razele soarelui, la intemperiile vremii sau la zgarieturi. Alegerea metodei de inscriptionare depinde de grafica aleasa de client pentru a fi aplicata pe autovehicule sau tinand cont de dorinta clientului. Inscriptionarea auto poate avea atat rol de publicitate pentru diferite afaceri, dar poate fi folosita si pentru personalizarea autoturismului dupa preferintele fiecarui sofer. Daca vrei sa aduci un plus de personalitate autoturismului si daca vrei sa iesi in evidenta atunci cand esti in trafic, atunci cu siguranta ca merita sa ai in vedere serviciile de inscriptionari auto oferite de Start Print

Pentru inscriptionarea auto se urmeaza anumiti pasi pentru a avea certitudinea ca oferim clientului exact produsele dorite. Primul pas il reprezinta strangerea informatiilor de la client cu privire la marca si tipul autoturismului, care este imaginea, logo-ul sau textul care se doreste a fi inscriptionat pe autoturism si zonele caroseriei unde urmeaza a fi aplicat autocolantul. Urmeaza etapa in care specialistii nostri vor realiza design-ul pe baza imaginilor, a textului sau a informatiilor oferite de client, realizand o simulare grafica pentru autocolantul care urmeaza a fi aplicat pe autoturism. Totodata se va face si oferta de pret pentru serviciile de inscriptionare. Ulterior design-ul realizat si oferta de pret se vor trimite clientului.

In situatia in care macheta cu ceea ce urmeaza a se inscriptiona pe autoturism si oferta de pret sunt considerate ca fiind satisfacatoare, atunci urmeaza a se face o programare pentru inscriptionarea autoturismului. In acest mod ne asiguram de faptul ca suntem eficienti in a oferi clientilor nostri promptitudine pentru inscriptionarea autoturismelor, dar si calitate in privinta design-urilor realizate si in privinta materialelor folosite pentru autocolantul auto.

La Start Print asiguram inscriptionari auto pentru toate tipurile si marcile de autoturisme si autovehicule. Oferim consultanta pentru alegerea celor mai bune autocolante pentru autoturismul care urmeaza a fi inscriptionat astfel incat inscriptionarea auto sa fie una de durata si sa asigure vizibilitatea dorita.

Solicita acum o oferta personalizata