Litere volumetrice

Realizam la comanda diferite tipuri si modele de litere volumetrice pentru orice tip de business, pentru diferite locatii si pentru diferite domenii de activitate. In acest sens ne adresam clientilor care au nevoie de litere volumetrice din polistiren, din PVC sau litere luminoase

Literele volumetrice din polistiren 3D sunt produse pe baza polistirenului expandat avand diferite grosimi. Ofera un aspect foarte ingrijit pentru a evidentia numele companiei sau alte texte care au rolul de a pune in evidenta un anumit business. Literele volumetrice din polistiren expandat au avantajul unei greutati reduse si in acelasi timp ofera o foarte mare rezistanta in timp. De asemenea se monteaza foarte usor si sunt la preturi avantajoase. Pe baza polistirenului pot fi realizate atat litere pentru numele companiei, cat si diferite logo-uri sau alte astfel de forme. Decuparea se face computerizat, asigurand astfel o precizie foarte ridicata. Literele volumetrice pe baza de polistiren pot fi vopsite cu solutii rezistente la intemperii sau la razele UV. Ca urmare a stabilitatii ridicate, aceste litere volumetrice din polistiren pot fi folosite fara probleme atat outdoor, cat si in interior.

In cazul literelor volumetrice din material PVC avem in vedere acele litere obtinute prin debitare computerizata din placile de plexiglass sau de PVC. Montarea literelor din PVC se poate face prin intermediul placilor din PVC sau din alte materiale precum metal ori lemn, dar la fel de bine se pot monta direct pe cladiri. Oferim posibilitatea de a alege diferite tipuri de inaltimi si de grosimi pentru aceste litere volumetrice din PVC. Finisarea poate fi mata sau lucioasa, iar pe marginile literelor urmeaza a se aplica un cant care corespunde inaltimii literei. In final literele sunt vopsite sau sunt colantate. Pentru montare se apeleaza la prindere mecanica folosind dibluri si holzsuruburi, dar se poate opta si pentru prinderea cu silicon, banda dublu adeziva sau distantatoare fata de suportul unde sunt montate literele.

Cele mai vizibile si eficiente litere volumetrice pentru publicitate sunt acelea iluminate. Astfel literele volumetrice luminoase sunt alegerea ideala pentru sedii de firme, pentru diferite companii, pentru unitatile de cazare sau pentru cele de alimentatie publica, dar si pentru mari centre comerciale sau afaceri din diferite domenii de activitate (medicina, consultanta, service-uri auto etc.). Iluminarea in cazul acestor litere se face prin intermediul LED-urilor care produc iluminare si diferite efecte. LED-urile ofera o durata de viata foarte mare, dar in acelasi timp si un consum redus de energie electrica.

Exista posibilitatea de a combina diferite tipuri de iluminat astfel incat efectele obtinute in final sa contribuie la captarea atentiei. Montarea literelor luminoase se poate face direct pe perete, fara a fi nevoie obligatoriu de prindere mecanica. De asemenea se poate opta si pentru montarea literelor luminoase direct pe panouri. Literele volumetrice pot sa fie cu fata din plexiglas, cu halou sau pe baza de tub spectral.

Indiferent daca ai nevoie de litere volumetrice din polistiren, din PVC sau litere luminoase pentru vizibilitatea afacerii tale, nu ezita sa apelezi la noi pentru a beneficia de calitate premium si de preturi avantajoase.

Solicita acum o oferta personalizata