Panouri stradale

Cu toate ca metodele de publicitate au evoluat constant in ultimii ani, publicitatea stradala continua sa fie foarte eficienta pentru multe domenii de activitate si afaceri. Tocmai de aceea oferim clientilor nostri posibilitatea de a beneficia de panouri stradale pentru a-si promova afacerile si pentru a se face cunoscuti in randul potentialilor clienti

Realizam panouri stradale intr-o foarte mare varietate de forme si de dimensiuni. Pentru acest lucru oferim servicii pentru realizarea inclusiv a design-ului acestor panouri publicitare outdoor, cat si confectionarea lor, dar si montajul acestora. Indiferent daca vorbim despre panouri care urmeaza a fi amplasate in orase sau daca ai nevoie de panouri publicitare pentru a fi amplasate pe marginea cailor rutiere principale, cu Start Print ai certitudinea ca vei beneficia de astfel de materiale de promovare de calitate superioara.

Specialistii nostri au pregatirea si experienta necesare pentru ca brand-ul, logo-ul sau serviciile ori produsele promovate sa capteze atentia. In acest sens folosim intotdeauna materiale de calitate pentru a imprima mesajul, datele de contact sau brand-ul promovat, iar dimensiunea panourilor stradale permite o vizibilitate potrivita de la distanta.

Caracteristicile panourilor stradale sunt date de un cadru metalic din care sunt confectionate, fata din tabla si posibilitatea de a opta pentru autocolant de calitate superioara sau print digital.

Materialul folosit cel mai adesea pentru panouri stradale este poliplanul tensionat, acesta fiind rezistent si in acelasi timp superior din punct de vedere al suprafetei pe care urmeaza a fi imprimat mesajul sau imaginea folosita pentru promovarea brand-ului sau a business-ului. Insa exista si astfel de panouri realizate din plexiglas sau profile metalice. Panourile stradale sunt optiunea foarte avantajoasa din punct de vedere al costurilor pentru a semnaliza un brand sau un business, impactul vizual fiind unul semnificativ, iar intretinerea panourilor fiind foarte usor de realizat.

Prin prisma materialelor folosite pentru confectionarea panourilor stradale, acestea sunt foarte rezistente in timp chiar si in fata intemperiilor. Prin urmare vorbim despre o investitie pe termen lung, fara a fi nevoie de inlocuirea frecventa a panoulului stradal. Exista posibilitatea de a opta pentru diferite dimensiuni in privinta panourilor stradale, dimensiunea fiind importanta pentru o vizibiliate cat mai buna. In functie de amplasamentul panoului stradal este important de stiut ca uneori panourile de mari dimensiuni sunt cea mai buna alegere.

Cu o vasta experienta in realizarea diferitelor materiale pentru publicitate si marketing, Start Print pune la dispozitia oricarui client serviciile pentru realizarea de panouri stradale. Fie ca ai nevoie de un panou publicitar de mari dimensiuni, fie ca vrei sa apelezi la un panou cu fata dubla, firma noastra dispune de cele mai moderne echipamente si de personal calificat pentru a realiza astfel de panouri publicitare de calitate superioara. Garantam pentru calitatea materialelor din care sunt confectionate toate panourile stradale realizate de catre noi, dar si pentru design-ul specialistilor nostri si pentru calitatea culorilor de print sau a autocolantelor folosite.

Contacteaza-ne pentru a stabili cu exactitate care este mesajul care urmeaza a fi transmis potentialilor clienti prin intermediul panourilor stradale si de restul ne ocupam noi.

Solicita acum o oferta personalizata