Print autocolant

Vrei sa aduci un aport de clienti noi sau sa promovezi anumite produse/servicii sau promotii? Autocolantul printat este solutia ideala. Fie ca vrei sa iti personalizezi spatiul de lucru (showroom-ul), sa faci afise adezive pe care sa le lipesti in zone cu trafic intens, sa iti promovezi firma prin decorarea autoturismului sau sa scoti anumite produse/servicii din rafturi / vitrine in evidenta; suntem aici sa te ajutam!

Probabil una din cele mai ieftine tipuri de promovare (din prisma costului redus de expunere) este colantarea magazinului si a autoturismului dvs. (nefiind obligati sa platiti o chirie suplimentara pentru reclama) De retinut este faptul ca de pe masina nu trebuie sa lipseasca datele de contact ale firmei: site-ul, numerele de telefon de contact, brand-ul , adresa paginilor de socializare, email-ul. Totodata nu trebuie sa lipseasca nici imagini reprezentative si scrisul cu produsele si serviciile pe care le oferi!

La decorarea showroom-ului nu trebuie sa se lipseasca orele de functionare precum si celelalte elemente de pe masina, mai putin numarul de telefon.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *