Start-Print.ro

Print si Tipar Digital

Print si Tipar Digital Imprimarea digitală se referă la metode de tipărire dintr-o imagine digitală directă într-o varietate de medii. Acesta se referă, de obicei, la tipărirea profesională, unde se imprimă lucrări de mici dimensiuni, de la publicații desktop și alte surse digitale, utilizând imprimante laser și inkjet cu format mare și / sau cu volum mare.

Produsele si serviciile pe care ti le oferim

Imprimarea digitală are un cost mai mare pe pagină decât metodele mai tradiționale de tipărire ofset, dar acest preț este de obicei compensat prin evitarea costului tuturor etapelor tehnice necesare pentru realizarea plăcilor de tipărire. De asemenea, permite imprimarea la cerere, timpul scurt de întoarcere și chiar modificarea imaginii (datele variabile) utilizate pentru fiecare afișare.

Fluturasi publicitari Flyere

Aveti la dispozitie patru tipuri de dimensiuni (A4, A5, A6 si 1/3 din A5), cu o grosime a hartiei ce variaza intre 80g/mp si 300g/mp, cu laminare mata sau lucioasa, digital sau off-set.

 

Pliante

Realizam pliante cu o indoitura/ big, doua indoituri/ biguri – triptic sau doua indoituri/ biguri – in “Z”. Hartia este disponibila in urmatoarele dimensiuni: A6, A5, A4 si 1/3 din A4.

Afise publicitare

Putem realiza afise in urmatoarele dimensiuni: A0, A1, A2, A3, A4, pe hartie dublu cretata mat sau lucios, cu grosime de 130 g/mp sau 170 g/mp.

Carti de vizita

Cartile de vizita pe care le punem la dispozitie vor fi realizate pe carton de 300 g/mp, fata sau fata-verso, cu colturi drepte sau rotunjite, plastifiate mat sau lucios.

Brosure si cataloage publicitare

Cataloagele publicitare si brosurile pot fi tiparite pe diverse suporturi: hartie offset, hartii si cartoane dublu cretate, hartii si cartoane speciale, cartoane Duplex cu spate alb sau gri, cu gramaje cuprinse intre 80 si 350 g/mp.

Calendare personalizate

Calendarele personalizate vor avea 13 file, imprimate in policromie. Pentru calendarele de perete aveti posibilitatea de a alege dimensiunea A3 sau A4, iar pentru calendarele de birou puteti opta intre A5 si 1/3 din A4.

 

Etichete autocolante personalizate

Folie adeziva pentru printare etichete este din PVC si este disponibila alba si transparenta, cu suprafata lucioasa sau mata si poate fi laminata. Aceste etichete autoadezive se decupeaza pe contur indiferent de forma.

 

Ecusoane si legitimatii Personalizate

Ecusoanele sau legitimatiile sunt unul din elementele nelipsite in cadrul oricarei comapanii sau cu atat mai mult cu ocazii speciale (targuri, expozitii, prezentari, team-building).
Site promovat de Atelierul de Creatii Digitale
Call Now Button