Printuri mari

Realizam o gama diversificata de printuri de mari dimensiuni atat pentru spatiile interioare, cat si pentru spatiile exterioare. De foarte multe ori vizibilitatea are nevoie de materiale de promovare care sa fie vizibile de la distanta, iar pentru acest lucru servciiile noastre pentru realizarea de printuri mari reprezinta cea mai potrivita alegere

Oferim astfel de materiale de promovare la dimensiuni mari si la rezolutie foarte buna. Printurile noastre pentru dimensiuni mari pot fi aplicate pe diferite materiale suport. In acest sens amintim hartia cretata, hartia fotografica, autocolantul, polipropilena sau backlit-ul.

Prin prisma echipamentelor si a tehnologiilor de ultima generatie, dar si prin prisma culorilor si a materialelor folosite, la Start Print iesim in evidenta prin imagini foarte clare, calitate de top atat pentru print-uri alb-negru, cat si pentru cele color, dar si o rezistenta foarte buna in fata razelor soarelui si in fata intemperiilor vremii.

Asiguram inclusiv servicii de printuri mari pentru domenii de activitate precum constructiile, arhitectura sau proiectarea. Pentru aceste domenii de activitate oferim servicii de plotare sau de printare pentru proiecte CAD. De asemenea ne adresam acelora care au nevoie de afise de dimensiuni mari si foarte mari. Pentru aceste servicii oferim posibilitatea de a opta pentru print digital, print offset sau inkjet.

Tot in cadrul serviciilor de printuri mari putem realiza bannere publicitare pentru spatii interioare si pentru spatii exterioare, dar si bannere verticale de tip roll-up. Pentru aceste servicii ne adresam cu print full color si cu materiale suport de calitate superioara.

Avantajele acestor materiale fac ca bannerele publicitare sau bannerele de tip roll-up sa poata fi folosite timp indelungat si sa poata fi mutate usor, fara teama de a se deteriora pe durata transportului sau a mutarii. Garantam pentru calitatea rezolutiei print-ului pe orice tip de astfel de bannere de mari dimensiuni.

Daca nu stii exact care este dimensiunea potrivita pentru a-ti face vizibila afacerea sau activitatea, atunci la Start Print oferim si consultanta pentru ca in final sa ai certitudinea ca ai facut cea mai buna alegere. Indiferent daca ai nevoie de un afisaj de mari dimensiuni, daca ai nevoie de un banner publicitar, de un panou stradal sau de un autocolant pentru autoturism, la Start Print venim cu cele mai bune solutii pentru fiecare client. In acest sens propunem solutiile cele mai eficiente pentru alegerea materialului suport pe care urmeaza a fi imprimat mesajul dorit. Ulterior alegem si design-ul, culorile si modalitatea de printare sau de aplicare a culorilor si a mesajului.

Oricand ai nevoie de printuri mari, la noi vei putea gasi cele mai avantajoase preturi, dar si calitatea pe care oricine si-o doreste in privinta printurilor. Contacteaza-ne pentru a discuta despre ceea ce ai nevoie, iar noi iti vom spune cum putem sa te ajutam in cel mai scurt timp si in acelasi timp, iti vom face o oferta pentru serviciile noastre. Experienta noastra in printuri si in realizarea de materiale de publicitate ne ajuta sa oferim clientilor cele mai calitative produse astfel incat acestia sa fie multumiti pe deplin.

 

Solicita acum o oferta personalizata