Start-Print.ro

Printuri Mari – Print autocolant

Bannere-le si Mesh-urile de obicei sunt folosite pentru publicitate outdoor, dar nu numai. Realizabil in orice dimensiune pot fi inscriptionate pe o parte sau pe ambele parti. De asemenea pot fi decorate cu autocolant special, printat sau pe orice alta culoare. 

Produsele si serviciile pe care ti le oferim

Stickere, autocolante

Realizam autocolante personalizate, Print Autocolant Geam, Print Autocolant Removable, Autocolant Auto Printat, precum si Cutter plotter – Autocolant taiat si Print Folie Autocolanta Reflectorizanta.

 

Bannere publicitare

Realizam Bannere publicitare poliplan, Banner publicitar Econo, Backlit Film, Backlit Banner, BlockOut Banner, Mesh Publicitar, Pentaprint, Polipropilena

 

Print Afise Mari

Putem realiza de asemenea printuri de afise mari de tipul WhiteBack, BlueBack, Hartie Foto, pentru campanii de promovare outdoor si indoor.

 

Autocolant printat

Printul autocolant (autocolant printat), datorita numeroaselor forme si dimensiuni pe care le poate lua, este cel mai des folosit material in industria publicitatii. Practic, prin acest serviciu va putem ajuta in crearea si productia bannerelor publicitare pe cadru, cu tiv, stradale, backlit etc.

Reclame lumnioase

Una dintre cele mai cautate forme de publicitate este caseta luminoasa. Aceasta este de obicei sub forma dreptunghiulara si este realizat din materiale precum stiplex, policarbonat, poliplan sau aluminiu. Iluminarea se poate realiza cu led sau tub neon.
dhddshdfhdf

Steaguri personalizate

Aceste steaguri personalizate sunt 100% din poliester, cu suport sau fara. Printurile pe un steag personalizat sunt de o calitate deosebita, in culori vii la o rezolutie de 1440 DPI.

 
 
Site promovat de Atelierul de Creatii Digitale
Call Now Button